Výzva ke spolupráci – plnění projektu MH 2022

Dobrý den,
Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska je zapojeno do projektu Mladí hasiči 2022, ve kterém jsou popsány veškeré aktivity, které  napříč celou činností všech jednotlivých sborů s mladými hasiči děláme. Na základě popisů těchto aktivit, jak s dětmi a mládeží pracujeme, tak dostává sdružení peněžní prostředky. Vzhledem k tomu, že  zároveň musí sdružení prezentovat, že všechny aktivity, které v projektu popsalo, tak opravdu s mladými hasiči ve sborech děláme, tak Vás chci požádat o spolupráci v této činnosti.
A v čem by to spočívalo?
Pokaždé, když budete u Vás dělat nějakou aktivitu s mladými hasiči – pořádat soutěž, kulturní akci, dětský den, výlet, aktivity spojené s ekologií (např. úklid v obci …..) či aktivity spojené na mezilidských vztazích – např. uděláte nějakou společnou aktivitu napříč generacemi (např. vystoupení pro důchodce, společný výlet ….) – udělejte pár fotek, pošlete  nám je spolu s informací o tom, co a jak se dělo, a já to přepošlu na ústředí. Nebo, když budete posílat informace do nějakých novin o vašich aktivitách, pošlete to prosím v kopii i mě. Sdružení pak tyto věci prezentuje na webových stránkách www.dh.cz či na facebooku a instagramu.
Prosím neberte to, jako práci navíc pro Vás, ale berte to jako příležitost prezentovat činnost vašeho vlastního SDH prostřednictvím ústředních stránek hasičů.
Děkuji moc za spolupráci
Ing. Jana Vaněčková, vedoucí OORM OSH Písek

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.

Komentáře nejsou povoleny.