Od:                                       Jaroslava Čečrdlová <jarka.cecrdlova@dh.cz>

Odesláno:                            3. dubna 2019 9:43

Komu:                                  starosta@mshpraha.cz; starosta@oshbenesov.cz; oshberoun@seznam.cz; oshkladno@oshkladno.cz; sh.kolin@c-box.cz; osh.kutnahora@seznam.cz; oshmelnik@c-box.cz; osh.mladaboleslav@tiscali.cz; osh.nymburk@cbox.cz; osh.pv@c-mail.cz; oshpz@seznam.cz; osh.pribram@cmail.cz; info@hasicirakovnik.cz; hasici@oshcb.cz; jaromir.marek@seznam.cz; oshjh@seznam.cz; oshcmspisek@volny.cz; osh.prachatice@gmail.com; osh.strakonice@seznam.cz; oshtabor@tiscali.cz; osh.domazlice@tiscali.cz; osh.klatovy@centrum.cz; msh.plzen@volny.cz; osh.plzenjih@volny.cz; oshps@oshps.cz; osh.rokycany@volny.cz; osh.tachov@seznam.cz; starostaoshcheb@seznam.cz; starostaoshkv@kv.cz; soptik113@seznam.cz; osh.decin@gmail.com; oshchomutov@seznam.cz; osh.litomerice@seznam.cz; osh.louny@centrum.cz; osh.most@centrum.cz; osh.teplice@seznam.cz; osh.usti.nl@centrum.cz; kreifjosef@seznam.cz; kancelar@oshjablonec.cz; osh.lbc@volny.cz; oshsemily@oshsemily.cz; oshhk@volny.cz; eva.stein@seznam.cz; kancelar@oshnachod.cz; osh.rychnov@cmail.cz; oshtu@seznam.cz; osh.chrudim@seznam.cz; oshpardubice@centrum.cz; starosta@oshsvitavy.cz; oshuo@seznam.cz; osh.havlickuvbrod@seznam.cz; andrea.dopitova@hasici-vysocina.cz; osh.pelhrimov@hasici-vysocina.cz; osh.trebic@cmail.cz; zdar@hvp.cz; osh.blansko@c-mail.cz; oshbm@seznam.cz; oshbo@seznam.cz; starosta@oshbreclav.cz; oshhodonin@seznam.cz; vys0150@du.acvyskov.cz; oshznojmo@centrum.cz; dasa.bartkova@hzsol.cz; osh.olomouc@seznam.cz; osh-pv@seznam.cz; osh.prerov@cbox.cz; osh.sumperk@cbox.cz; osh@osh-kromeriz.cz; osh.uh@tiscali.cz; kancelar@osh-vsetin.cz; oshzlin@centrum.cz; osh.bruntal@gmail.com; oshfm@seznam.cz; osh.karvina@cmail.cz; osh.novyjicin@c-mail.cz; osh.opava@cmail.cz; richard.dudek@hzsmsk.cz; olacina@volny.cz; zizka@hvp.cz; j.cerny2@seznam.cz; a.minar@tiscali.cz; henc@hvp.cz; kancelar@kshlk.cz; ksh.khkr@seznam.cz; ksh.pardubice.starosta@seznam.cz; slamecka.j@kr-vysocina.cz; kshjmk@seznam.cz; osh.olomouc@seznam.cz; starosta@ksh-zlkraje.cz; richard.dudek@hzsmsk.cz

Předmět:                             Fw: Zapojte se do Sousedského týdne

 

Dobrý den, 

dovoluji si přeposlat informace o akcí Sousedský týden.

S pozdravem

 

Jaroslava Čečrdlová, Ph.D.

tisková mluvčí SH ČMS

Římská 45, 121 07 Praha 2

cecrdlova@dh.cz

tel: 731 328 859

 

 


Od: Nadace Via - Martina Vaňková <martina.vankova@nadacevia.cz>
Odesláno: úterý 2. dubna 2019 10:48
Komu: Jaroslava Čečrdlová
Předmět: Zapojte se do Sousedského týdne

 

 

Hezký den z Nadace Via,

už přes 20 let podporujeme ty, kteří se snaží udělat něco dobrého pro místo, kde žijí. Máme radost, že je v Česku mnoho lidí s chutí spojit své sousedy a sousedky pro dobrou věc. Proto letos poprvé vyhlašujeme Sousedský týden!

 

Znáte svoje sousedy, navštěvujete se a pořádáte společné akce? Nebo jste naopak ještě neměli příležitost se potkat a popovídat si? Zapojte se v týdnu od 20. do 26. května do Sousedského týdne!

  • Inspirujte se lidmi, kteří mají s pořádáním podobných akcí zkušenosti.
  • Zorganizujte akci, do které se zapojí vaši sousedé, a dejte nám o ní vědět!

Zaregistrujte se do mapy a vybarvěte tak další oranžový puntík. Ukažte spolu s námi, že Česko je plné sousedství, kde to žije!
 

 

 

Prosíme, přepošlete tento e-mail svým známým a pomozte nám dozvědět se o dalších dobrých sousedstvích v Česku. Sdílet na Facebooku můžete také některou z fotek v tomto albu.

 

 

Součástí Sousedského týdne je udílení filantropické Ceny Via Bona. Ještě měsíc můžete dát hlas svému favoritovi. Do 30. dubna hlasujte pro nejsilnější příběh a rozhodněte, kdo získá letošní Cenu Via Bona!

 

Těšíme se na vaše akce a hlasování!

Se srdečným pozdravem,

Martina Vaňková 
za celý tým Sousedského týdne

Pokud si již nepřejete dostávat informace z Nadace Via, klikněte zde.